PRET : 500 LEI

CAM AUTO DUBLA ....X8000........1

Produsul este nou si de inalta calitate!

X8000 este o camera dubla ce poate surprinde imagini atat din exteriorul autoturismului, cat si din interiorul acestuia. Prin modulul GPS va inregistra traseul traseul parcurs cat si viteza de deplasare, ulterior putand fi redat pe un pc.

Camera auto X8000 este o camera auto dubla cu gps dedicata scolilor de soferi. Poate surprinde imagini atat din partea frontala a autovehiculului, cat si din interiroul acestuia.

Datorita mobilitatii celor 2 lentile, acestea pot fi orientate in orice directie doriti sa filmeze.

Pe langa cele 2 imagini pe care poate sa le surprinda, camera inregistreaza traseul parcurs, cat si viteza de deplasare a autoturismului in momentul respectiv.

– Inregistrare audio-video prin cele 2 camere care pot filma simultan – Inregistreaza viteza de deplasare a autovehiculului pe traseu – Inregistreaza traseul parcurs, cu ajutorul modulului GPS

– Tehnologie dual camera – Camera are 2 camere incorporate – una pentru a filma axul drumului iar alta pentru filmarea habitaclului – Cameră auto compatibilă cu carduri de tip MicroSD / MicroSDHC cu o capacitate de la până la 32GB – Înregistrare în buclă – reciclare (camera șterge și rescrie în mod automat cele mai vechi fișiere video atunci când cardul de memorie este plin) – Funcție cameră foto – Camera auto cu antena GPS – Calitate înaltă de înregistrare

MOD DE UTILIZARE:

  1. Dispozitivul se ataseaza de parbrizul masinii cu ajutorul suportului cu ventuza care este inclus in pachet.
  2. Introduceti un card microSD de minim 8GB. Prima data cand inserati cardul in camera, acesta se va formata automat si se va instala un soft special pe acel card, cu ajutorul caruia veti putea viziona filmulete pe un PC.
  3. Atasati modulul gps in camera
  4. Porniti inregistrea si puteti filma
  5. Acesta este dotat cu functie video si GPS. Datele sunt stocate direct pe cardul microSD care se introduce in interiorul acestuia, ulterior putand fi vizualizate pe un PC/Laptop sau direct pe ecranul LCD al dispozitivului.
  6. Pentru a putea vizualiza inregistrarile pe un pc, introduceti cardul microSD intr-un adaptor SD, acesta din urma putand fii inserat intr-un pc cu cititor de carduri. Pe cardul microSD se afla un soft care trebuie instalat pentru a putea vizualiza filmulete impreuna cu harta simultan.

 Caracteristici tehnice:

– Ecran LCD: 2.3 inch 16:9 – Format video: AVI – Unghi deschidere lentila: 140 de grade unghi larg camera principala, 120 de grade unghi larg camera secundara – Rezolutie camera principala: 1280x480P la 30fps – Rezolutie camera secundara:640x480P la 30fps – Senzor de imagine: CMOS – Format foto: JPG – Card de memorie: microSD pana la 32 Gb – Inregistrare continua: Da – Autonomie baterie: aproximativ 1 ora – Microfon si difuzor incorporat: Da – Baterie Litiu-Polimer: 500 mAh – Leduri infra rosu: NU – Detector de miscare: Nu – Senzor de gravitatie: Da – Iesire TV: NTSC/PAL

 

ACCESORII:

  • Camera dubla cu GPS X8000
  • Incarcator auto
  • Modul GPS
  • Suport cu ventuza + manual de utilizare in limba engleza

MENTIUNI:

Recomandarea este sa incarcati produsul inainte de fiecare utilizare.

Cardul de memorie nu este inclus in pachet.

 

 

 

CAM AUTO DUBLA ....X8000........2